Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2016 19:00 - Селяния до шия
Автор: selyaniyadoshiya Категория: Други   
Прочетен: 244 Коментари: 0 Гласове:
0



 Селяния до шия - Великден
В памет на Петър Ангелов (1986-2016)
За никой не е тайна, че църквата ни е пълна с педерасти, не е нужно да правя реклама на Господари на ефира. Църквата ни освен хомосексуалисти обаче приютява и доста идиоти. Идиоти, които са алчни. Тази алчност се крие под големите златни кръстове, избождащи очите на миряните, които са направили чутовната глупост да идат на църква и то на Великден, един от най-светлите дни в годината.
Миналата седмица загубих приятел и колега. Петър Ангелов (или просто Пешо както всички го наричахме) си отиде без време от този свят. Все още ми е трудно да осъзная, че той не е между нас, но живота е такъв: гаден и пълен с коварни изненади до последния ни дъх. Тогава реших че е добра идея да запаля една свещичка в негова памет. Така преди репетицията ни с моя приятел и съосновател на групата Емил отидохме до църквата с тази цел. Църквата обаче бе заключена... в 6 слетобед... Това обаче не е първия случай, в който виждам църквата ни заключена рано-рано през деня. Явно хората си имат работно време - от 8 до 5 с един час обедна почивка. Какво ли правят "святите" хора във времето, отделили си за релакс? Ходят на мачове и псуват страничния съдия, казвайки му "травестит"?! Откриват кебапчийници, давайки им благословията си, за да получат безплатна мръвка?! Или пък играят белот в някой пункт на Еврофутбол, наричайки партньора си в играта си с всякакви цветущи прякори?! Нее, едва ли това е вярно и не мисля че вие, скъпи мои читатели се сещате за кой виден местен Божи служител говоря. Няма да назовавам името му, че ще вземе да ме анатемоса, а ме чака път! 
Както и да е, тази вечер църквата ще бъде отворена до по-късно, защото е Великден. Честно да си кажа не знам кое е по-голямото чудо: че Божият син е възкръснал или че храмът ни ще бъде отворен до зорите на утрешния ден. За първи път аз обаче няма да отида на църква. И не, не защото с цялата си глупост олигофрените, на които целуваме ръцете и по някаква ирония на съдбата наричаме "святи хора" са превърнали храма в мол за свещи и цените са убийствени. Нещата, които изброих ме отдалечиха от това място. Гнус ме е да ида там, редом до курвите на иначе малкия ни град, които ще се снимат за Фейсбук със свещения огън, най-вероятно ще озаглавят снимката си Hristos voskrese, hora! Kat sme nai-zle - ei taka da sme, като коментарите ще бъдат от сорта на mersi podobno или rezervirahte li separeta v diskotekata?!, със сигурност ще се тагнат и след това най-безскруполно ще веят заразените си със всевъзможни венерически болести клитори в Клеопатра. Е айде не мерси! Не е нужно да демонстрираш публично вярата си, и то на подобни места, за да се наречеш Християнин. Не искам да звуча като фанатик на темата религия, защото това не е така. Нещата обаче се натрупват и винаги избиват на някъде. Интересно ми е едно - още колко години слепите като кокошки мои съграждани ще разиграват този цирк?! Аз поне бях дотук! И въпреки историята, която ви разказах, Пешо бе изпратен подобаващо - с приятели, фенове, колеги и здрав траш - такъв, с какъвто "църквата" ни за съжаление е препълнена.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: selyaniyadoshiya
Категория: Други
Прочетен: 9453
Постинги: 7
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930